Camping Rondin des Bois

Camping Rondin des Bois is een kleinschalige afgelegen camping met zwembad op 800 meter van het meer Lac de Naussac in het departement Lozère van de regio Languedoc-Roussillon in Zuid-Frankrijk. De camping in Rocles biedt een scala aan sportieve activiteiten die volledig in harmonie zijn met de natuur. Op de camping kunt terecht op een van de groene kampeerplaatsen. Camping Rodin des Bois verhuurt houten chalets, stacaravans en yurts (slapen in nomadententen). Weer of geen weer, het verblijf in een yurt is in alle opzichten een verademing. Het grote restaurant, gebouwd met boomstammen, serveert uiteenlopende gerechten en streekproducten tot pizza’s op houtvuur bereid.

Kamperen in Lozere bij Rondin des Bois Lozere

Op 800 meter van Camping Rondin des Bois ligt het stuwmeer Lac de Naussac. Via een bospad hebt u toegang tot de basis nautiek van Rondin des Bois. U kunt hier kano’s, catamarans en zeilplanken huren. Ook is het mogelijk om een cursus zeilen te volgen en te vissen vanaf een boot. Vlakbij het meer ligt het Rondin Park, een avontuurlijke survival attractie. Er zijn 6 verschillende culturele trajecten via bomen af te leggen. Dit speelt zich af tussen de 2 en de 15 meter hoogte in de schaduw van een bladeren met een prachtig zicht op het meer. In de buurt van de camping ligt tevens een Bike Park waar je met een BMX of een mountainbike een geweldig parcours kunt afleggen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Rondin des Bois voor je op een rijtje gezet:

Camping Rondin des Bois
Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère Rocles

Palhères, 48300 Rocles

0033 (0)4 66 69 50 46
Engels, Frans
half april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe