Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30

Camping ‘s-Gravenhof

Camping ‘s-Gravenhof is een kleinschalige ponyboerderijcamping met zwemplas gelegen in de Achterhoek vlakbij de Duitse grens. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen voor tenten, campers en caravans. Op de camping is genoeg te doen om je te vermaken. Zo kunnen de kids zich helemaal uitleven in de grote speeltuin met glijbanen, draaimolens en trampolines. Daarnaast kun je ook een potje voetbal spelen op het trapveldje. In de zomermaanden kun je heerlijk zwemmen in de zwemplas of genieten van het zonnetje op het zandstrand. Is het wat minder mooi weer? Geen probleem! Er is een overdekte recreatieruimte met tafeltennistafel, televisie, bordspellen en diverse (strip)boeken.

Vakantie in de Achterhoek

Tijdens een verblijf op de camping in de Achterhoek zijn er veel bezienswaardigheden in de buurt die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo kan een bezoek aan de stad Zutphen zeker niet ontbreken. Zutphen is een van de oudste steden van Nederland en kent een rijke geschiedenis. Slenter door de straatjes van de oude binnenstad en geniet van het zonnetje op een van de gezellige terrasjes. Ook het ontdekken van de stad Doetinchem is zeer de moeite waard. Het is de grootste en tevens ook de oudste stad van de Achterhoek. De stad heeft leuke marktjes, gezellige pleintjes met terrasjes, en historische bezienswaardigheden. Ook de omgeving van de stad leent zich perfect voor een fiets-, wandel- of kanotocht. In de Achterhoek kun je genoeg mooie wandelroutes vinden. Bijvoorbeeld de wandelroute Boelekeerlspad. De route is 5,5 km en voert langs de Halsche Vloed, waterpoeltjes, landerijen, oude en nieuwe natuur.

We hebben een aantal opties voor Camping 's-Gravenhof voor je op een rijtje gezet:

Camping ‘s-Gravenhof

Nederland Gelderland Netterden

Papenkampseweg 7, 7077 AD Netterden (Nederland)

+31 0315-386202
Duits, Engels

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.