Camping Sainte-Victoire

Camping Sainte-Victoire in Beaurecueil in Bouches-du-Rhône in de regio Provence-Alpes-Côte-d’Azur. Deze camping is rustig gelegen en ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Dit kampeerterrein beschikt over 75 kampeerplaatsen en 11 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan of camper. De huuraccommodaties zijn ruim en goed onderhouden. Deze zijn geschikt voor vier tot en met zes personen. De camping ligt aan de voet van “Montagne Sainte-Victoire”, een groot gebergte in het zuiden van Frankrijk.

Op vakantie in de Provence

Op camping Sainte-Victoire hoeft u zich zeker niet te vervelen. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. De kinderen vermaken zich prima in de speeltuin of op de trampoline. Er is een zwembad in de buurt van de camping, op 5 kilometer afstand. Honden zijn toegestaan op de camping en u kunt altijd gebruik maken van wifi op de camping.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Sainte-Victoire voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €17 per nacht
Camping Sainte-Victoire
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Bouches-du-Rhône Beaurecueil

613 quartier le Pareadou,13100 Beaurecueil

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe