Camping La Forêt Lourdes

Camping La Forêt Lourdes in Lourdes is een rustige camping aan de voet van de Pyreneeën in de Hautes-Pyrénées in de Midi-Pyrénées. Een klein en rustig paradijs waar u geniet van de omgeving en de natuur. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen op het met gras begroeide kampeerterrein. Er zijn verschillende waterpunten op de camping en alle plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Houdt u van meer luxe? Boek dan een verblijf in een van de chalets of mobilhomes. De huuraccommodaties beschikken over een terras met tuinmeubilair en zin ideaal om heerlijk in het zonnetje te genieten. Verder is er een bar, campingwinkel en een broodservice. Het verwarmde zwembad is de ontmoetingsplek voor kinderen om urenlang te spelen in het water. Ook is er een speeltuin met schommels, glijbanen en ludieke speeltoestellen. Daarnaast kunnen ze springen op de trampoline en spelen bij de tafeltennis. Sportliefhebbers kunnen basketballen en volleyballen op het sportterrein. Er is een jeu de boulesbaan waar u andere gasten kunt ontmoeten.

Fietsen in de Hautes-Pyrénées

Vanaf camping La Forêt maakt u prachtige fietstochten in het bos van Lourdes. U hoeft maar tien minuten te lopen en u bent bij de heilige bedevaartplaats. Naast fietsen en wandelen kunt u in de Hautes-Pyrénées ook uitstekend mountainbiken, raften en canyoning. Bergklimmers zijn ook van harte welkom.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Sites et Paysages La Forêt Lourdes voor je op een rijtje gezet:

Camping Sites et Paysages La Forêt Lourdes
Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Lourdes

route de la Forêt, 65100 Lourdes

0033 (0)5 62 94 04 38
Engels, Frans
maart - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.