Sites et Paysages Camping Les 2 Vallées

Camping Les 2 Vallées in Nant is een natuurcamping op 500 meter hoogte en gelegen aan een rivier in de Aveyron in de Midi-Pyrénées. De camping beschikt over een verwarmd zwembad en organiseert gezellige animatie. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. U kunt kiezen uit een plekje in de zon of in de schaduw op het groene kampeerterrein. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. In de wasserette vindt u een wasmachine en een droger. De camping verhuurt ook ingerichte tenten, mobilhomes en chalets. Dicht bij de natuur en toch van alle gemakken voorzien. Er is een snackbar, een bar en een broodservice op de camping. Het zwembad op camping Les 2 Vallées is verwarmd en de ontmoetingsplaats voor alle campinggasten. Wilt u in vorm blijven tijdens uw vakantie? Fitnessen kan in de buitenlucht op de verschillende fitnessapparaten. De camping organiseert ook regelmatig verschillende activiteiten zoals een schatzoektocht voor kinderen, dansavonden of karaoke. Verder kan men hier tennissen, paardrijden, jeu de boules spelen en tafeltennissen.

Sites et Paysages Camping Les 2 Vallées, kamperen in de Aveyron

Ontdek de regio rondom camping Les 2 Vallées: le viaduc de Millau, het symbool van de Aveyron. Maar ook de vele historische steden zoals Conques en Estaing. Bezoek de markten in Larzac en Cantobre, een van de meest atypische dorpjes in de regio. Voor mountainbikers is de Aveyron een waar paradijs. Verder vindt men hier bergklimmen, speleologie, paragliding en kan er gevist worden in de vele wateren.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Sites et Paysages Les 2 Vallées voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16 €19 €22 per nacht
  • Kampeerplaatsen o.b.v. 1 persoon met voertuig en tent, caravan of camper.
Camping Sites et Paysages Les 2 Vallées
Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Nant

route de l’Estrade Basse, 12230 Nant

Engels, Frans
april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe