Camping Tartarin

Camping Tartarin in Tarascon is een middelgrote camping met zwembad in de Bouches-du-Rhône gelegen aan de rivier de Rhône. De familiecamping in de Provence-Alpes-Côte d’Azur beschikt over kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Sites et Paysages Tartarin een animatieprogramma, een speeltuin en een zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie en voor rustzoekers.

Kamperen in de Bouches-du-Rhône

In de omgeving van Camping Sites et Paysages Tartarin in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals golfen, mountainbiken, paardrijden en wandelen vind je in Bouches-du-Rhône interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar het natuurpark van Alpilles, de steden Nimes, Arles  en Baux-de-Proven of ga een dagje naar de Middellandse Zee.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Sites Et Paysages Tartarin voor je op een rijtje gezet:

Camping Sites Et Paysages Tartarin
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Bouches-du-Rhône Tarascon

Rue du Château, 13150 Tarascon

0033 4 90 91 01 46
Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe