Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15

Camping Slufterhoeve

Camping Slufterhoeve is een kleinschalige, rustige boerencamping in het noordwesten van Texel. De camping beschikt over 15 ruime kampeerplaatsen die zijn voorzien van stroom en water. Er is een sanitair gebouw met douches en toiletten, waaronder een familiedouche met babybad en toilet. Deze zijn eveneens geschikt voor mindervaliden. Voor de kinderen is er een zandbak en een kleine speeltuin. Op Camping Slufterhoeve geniet je van het landelijke en vrije gevoel van Texel.

Boerencamping op Texel

De camping ligt bij het natuurgebied De Slufter, een groot kweldergebied dat in open verbind staat met de Noordzee. Aangrenzend vind je het natuurgebied De Muy. Door de natuurgebieden kun je heerlijk wandelen. Een aanrader is ook een fietstocht langs de Zanddijk en door het natuurgebied de Eierlandse Duinen, waarna je uitkomt bij een van de bekendste bezienswaardigheden op Texel: de vuurtoren. Je kunt hier ook genieten van het brede strand en mooi uitzichten op de Wadden en de Noordzee.

We hebben een aantal opties voor Camping Slufterhoeve voor je op een rijtje gezet:

Camping Slufterhoeve

Nederland Noord-Holland Texel De Cocksdorp

Slufterweg 200, 1795KM De Cocksdorp

06 83 99 37 54 / 06 53 91 20 40
Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.