Algemene gegevens

Staanplaatsen: 66
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 1350 m

Camping Sol i Neu

De charme camping Sol i Neu ligt in een prachtige omgeving van Catalonië, direct naast het Aigüestortes Estany Sant Maurici National Park. Het is en rustige, familie-georiënteerde camping die uitermate geschikt is voor kinderen.

Vakantie in Catalonië

Met camping Sol i Neu als startplaats, kunt u vanaf daar verschillende routes lopen door het Aigüestortes Estany Sant Maurici National Park. U kunt één of meerdere nachten verblijven in de verschillende berghutjes. Ook kunt u gaan hiken over de route ‘Carros de foc’. Deze route loopt langs alle hutjes in het park. Volwassenen en kinderen zullen veel plezier beleven tijdens het raften, hydro-speeding, kajakken, kanoën, wandelen, klimmen, fietsen en mountainbiken. U kunt hier dus prima terecht voor een zeer actieve vakantie, maar ook als u meer van rust houdt, is deze camping geschikt voor u. De camping is omgeven door groen en er is een zwembad waar u heerlijk kunt relaxen.

Bekijk de prijzen van Camping Sol i Neu bij een van onze partners:

Camping Sol i Neu

Spanje Catalonië Lerida Espot

Ctra. St. Maurici s/n
25597 Espot, Spanje

+34 (0)97 36 24 001
Engels, Frans, Spaans
juli en augustus

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.