Algemene gegevens

Staanplaatsen: 48
Huuraccommodaties: 17
Kampeerterrein: 4 ha

Camping Vert Bord’Eau

Camping Vert Bord’Eau in Saint-Symphorien is een charmecamping gelegen in het grootste bos van Europa in het natuurpark van Landes de Gascogne in de Gironde in Aquitaine. De ideale bestemming voor natuur- en cultuurliefhebbers. De kampeerplaatsen zijn ruim en u kunt gratis gebruikmaken van de douches en het zwembad. Daarnaast beschikt de camping over verschillende huuraccommodaties waarvan enkelen met airconditioning. Vergeet niet om handdoeken en lakens mee te nemen. ’s Ochtends broodjes eten? Bestel vers brood en croissantjes de dag van tevoren en u ontbijt in Franse stijl. Vissen doet u in de rivier la Hure of in het meertje. Het verwarmde zwembad is ideaal voor een frisse duik op warme dagen in de zomer. Kinderen kunnen zich uren uitleven hier. In de zomermaanden kunt u ‘s avonds rekenen op leuke animatie en overdag meedoen aan sportieve toernooien. Camping Vert Bord’Eau biedt ook gratis WiFi aan.

Camping in de Gironde

In de Gironde vindt u twee prachtige steden: Bordeaux op 50 kilometer van camping Vert Bord’Eau en Saint-Emilion 20 kilometer verder. Geniet van de prachtige historie en de adembenemende cultuur van deze steden. Ook voor wijnliefhebbers is er volop te zien in de Midi-Pyrénées. Bezoek de wijnhuizen van Sauternes en Graves en proef de regio. Kid Parc, een attractiepark voor kinderen met een pirateneiland, ligt op 60 kilometer van de camping. Dichterbij kunt u een ritje op de rug van een ezel maken in Saint-Léger-de-Balson. Een leuke ervaring!

We hebben een aantal opties voor Camping Vert Bord’Eau voor je op een rijtje gezet:

Camping Vert Bord’Eau

Frankrijk Aquitaine Gironde Saint-Symphorien

Camping Vert Bord Eau, 2, au moulin de Lescrooumpes (Face au supermarché Intermarché),33113 Saint-Symphorien

+33 (0)5 56 25 79 54
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.