Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 1
Kampeerterrein: 1 ha

Camping Zeevangshoeve

De charme camping Zeevangshoeve in de gemeente Edam bevindt zich 1 km ten noorden van Edam aan de Zeevangszeedijk in de provincie Noord-Holland midden in het veenweidegebied van de Zeevang. Naast de boerencamping met 25 plaatsen bestaat ons bedrijf uit een veehouderij met melkkoeien en schapen. Ook zijn er twee hangbuikzwijntjes en kippen aanwezig. Je kunt kennismaken met de melkveehouderij en zien hoe de koeien gemolken worden. De ruime staanplaatsen (100-120 m²), bevinden zich aan de noordzijde van het bedrijf, en zijn voorzien van elektriciteit (6 ampère). Het verwarmde toiletgebouw heeft modern, schoon en fris sanitair. Bestaande uit 5 douches, 6 toiletten, een familiedouche, een babybadje, mindervalide toilet/ douche, wascabines, was- en afwas gelegenheid. Gebruik van warm water en douche is gratis. Tevens is er een wasmachine en droger aanwezig. Door middel van een trap over de dijk is het recreatiestrandje met zwemsteiger aan het IJsselmeer te bereiken met volop zwem-, vis- en watersport mogelijkheden. In Volendam (op fietsafstand) is een subtropisch zwemparadijs. Voor de kinderen zijn er een schommel, glijbaan, een grote trampoline en skelters aanwezig.

Vakantie in Noord-Holland

Het veenweidegebied van de Zeevang wordt in het voorjaar rijk bezocht door weidevogels zoals de grutto, kievit en tureluur. Ga per fiets op ontdekkingstocht door de schilderachtige omgeving met weidse uitzichten (fietsroutes aanwezig) of geniet van water(sport)plezier op en rondom het IJsselmeer. Edam is ligt op slechts 20 kilometer ten noorden van Amsterdam, direct aan het IJsselmeer, de vroegere Zuiderzee. Een stad ontstaan in de 12e eeuw, die de bezoeker in positieve zin zal verrassen. Met maar liefst 177 Rijksmonumenten, een keur aan bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca. De kaasstad heeft een rijke historie van scheepsbouw en koopmansgeest. Een stad met karakteristieke gevels, de Speeltoren met Carillon, het postkantoor en bijzondere kerken. Maar ook de stad met 27 bruggen waaronder het meest gefotografeerde bruggetje van Nederland “de Kwakelbrug”. Daarnaast is Edam een stad met tradities en actieve inwoners. Onder meer de zomerse kaasmarkten (juli en augustus), de waterdag met de grootste vrijmarkt van Noord-Holland, de Muziekdag, de Pianoroute, de Walk About Music, de Mattheus Passion en nog vele andere activiteiten. Edam beleven kun je het beste te voet. Slenter ontspannen langs de statige woningen aan Voorhaven en Nieuwe Haven of langs de grachtjes met vroegere arbeidswoningen en stadsboerderijen. Breng een bezoek aan de Grote Kerk, de grootste hallenkerk van West-Europa, met zijn gebrandschilderde ramen, de kaaswaag en musea.

We hebben de beste prijzen voor Camping Zeevangshoeve voor je op een rijtje gezet:

Camping Zeevangshoeve

Nederland Noord-Holland Edam

Zeevangszeedijk 5c, 1135 PZ Edam

+31 (0)6 17 86 43 74
Engels, Nederlands
begin april - eind oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.