Algemene gegevens

Staanplaatsen: 44
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 9 ha
Hoogte: 180 m

Campingpark Lindelgrund

De charme camping Lindelgrund in Guldental, het Zuidwesten van Duitsland, ligt in een afwisselend heuvellandschap met prachtig uitzicht over de wijngaarden. De landelijk gelegen camping biedt uitstekende, rustige kampeerplaatsen om geheel tot rust te komen. Daarnaast kunt u een houtenhuisje huren “Woody”. Camping Lindelgrund beschikt over moderne faciliteiten, een speeltuin voor de kinderen, vernieuwde sanitairgebouwen en mooie terrassen.

Kamperen in Rijnland-Palts

Im Lindenburg ligt vlakbij de rivier Nahe. Het landschap nodigt uit om te gaan wandelen of fietsen en te genieten van de omgeving. Rondom de camping zijn allerlei activiteiten te doen. Het gebied Rijnland-Palts staat bekend als de romantische wijnstreek van Duitsland. Voor de wijnliefhebbers dus zeker de moeite waard om de Duitse wijnen te ontdekken. Op campingpark Lindelgrund worden wijnproeverijen aangeboden. De steden bieden cultuur en vermaak. Een aanrader voor een dagje uit is de stad Frankfurt, één uur rijden met de auto vanaf de camping. Daarnaast zijn er in de omgeving verschillende kuuroorden gelegen, zoals in de stad Bad Kreuznach. Wilt u liever met de fiets erop uit, dan is het Mittelrheintal zeker de moeite waard om te zien. Langs de rivier kunt u tevens historische monumenten bezichtigen.

We hebben een aantal opties voor Campingpark Lindelgrund voor je op een rijtje gezet:

Campingpark Lindelgrund

Duitsland Rijnland-Palts Guldental

Im Lindelgrund 1, D-55452 Guldental

+49 (0)6 70 76 33
Duits, Engels
maart - half december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.