Campingplatz Estenfeld

Campingplatz Estenfeld in Estenfeld is een groene camping in de regio Beieren in Duitsland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van camperplaats, caravan en kampeerplaatsen. De camping heeft plaatsen met enige schaduw, grasland, veel groen en volledige schaduw. Campingplatz Estenfeld beschikt over campingwinkel en een sportterrein. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Beieren

Kamperen in de prachtige omgeving van Estenfeld is ideaal om de regio Beieren te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn fietsen, golfen en wandelen. Een verblijf op Campingplatz Estenfeld is ideaal voor avonturiers, een fietsvakantie, gezinnen met jonge kinderen, golfliefhebbers, smulpapen en een vakantie met de hond. Er heerst een gezellige sfeer waardoor iedereen zich thuis voelt op het kampeerterrein.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Campingplatz Estenfeld voor je op een rijtje gezet:

Campingplatz Estenfeld
Duitsland Beieren Estenfeld

Maidbronner Straße 38, 97230 Estenfeld

Duits, Engels
begin mei - eind november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe