Village Vacances Camboussel is een fijne kleine op het platteland in Brassac in de Tarn met 40 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 40

Village Vacances Camboussel

Village Vacances Camboussel is een fijne kleine op het platteland in Brassac in de Tarn met 40 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kan je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Village Vacances Camboussel heeft mooie vakantiehuisjes te huur. Op de gemoedelijke camping kan je gebruik maken van internet, het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor avonturiers, fietsliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, wandelaars.

Kleine camping in Midi-Pyrénées

Een vakantie op Village Vacances Camboussel in Brassac vormt de perfecte basis voor het verkennen van de Midi-Pyrénées in Frankrijk. In de omgeving vind je authentieke plaatsen met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Rondom Village Vacances Camboussel vind je verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in dit gebied wandelen in het bos, golfen, klimmen, paardrijden, wandelen.

We hebben de beste prijzen voor Village Vacances Camboussel voor je op een rijtje gezet:

Village Vacances Camboussel

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Brassac

Chemin du Camboussel, 81260 Brassac

0033 (0)5.63.73.13.38
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.