Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 205

Capfun – Domaine La Bonne Etoile

Camping Capfun Domaine La Bonne Etoile is een gezellige familiecamping bij het stadje Le Bois-Plage-en-Ré in het departement Charente-Maritime in de regio Nouvelle-Aquitanië. De camping beschikt over een heerlijk zwemparadijs met glijbanen en kleuterbaden. Daarnaast zijn er ook veel speeltoestellen en worden er in de zomer leuke evenementen georganiseerd voor kinderen.  De camping heeft een bar en restaurant, waar je kunt genieten van lekker eten en een drankje. De camping heeft huurtenten, stacaravans, woonwagens en chalets te huur.

Geniet van de groene omgeving

Camping Capfun Domaine La Bonne Etoile ligt op het prachtige eiland Île de Ré. Het eiland wordt gekenmerkt door groene bossen, heerlijke zandstranden en gezellige vissersdorpjes. Je kunt er dan ook allerlei watersporten beoefenen en lekker wandelen en fietsen. Bij het stadje Le Bois-Plage-en-Ré kun je veel faciliteiten en bezienswaardigheden vinden.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Capfun - Domaine La Bonne Etoile bij:

Capfun – Domaine La Bonne Etoile

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Le Bois-Plage-en-Ré

Les Essards des Caillés, 17580 Le Bois-Plage-en-Ré

+33 (0)5 46 09 10 16
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.