Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 10

Caravaning Du Lac

Camping Caravaning Du Lac is een gezellige familiecamping bij het stadje Ghyvelde in het departement Nord in de regio Nord-Pas-de-Calais. De camping ligt bij een mooi meer en vlakbij de kust van Duinkerke. De camping heeft diverse speeltoestellen, een jeu de boules baan en sportvelden, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Daarnaast is er ook een uitgebreide spa met sauna en jacuzzi, waar je heerlijk tot rust kunt komen. De camping heeft stacaravans en staanplaatsen te huur.

Geniet van het strand

Camping ideel gelegen in Ghyvelde, tussen aarde en zee. De 4-sterrencamping ligt in de gemeente Ghyvelde in Nord-Pas-de-Calais, dicht bij Bray-Dunes, de noordelijke badplaats aan de Noordzee. Kom en geniet van een authentieke en groene omgeving aan het Caravanning-meer, grenzend aan de stad Duinkerke en zijn uitzonderlijke kustlijn

Bekijk de prijzen van Caravaning Du Lac bij een van onze partners:

Caravaning Du Lac

Frankrijk Nord-Pas-de-Calais Nord Ghyvelde

15 rue du Meul’Houck, 59254 Gijvelde

03 28 26 69 31
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.