Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 12

Cheddar Bridge Touring Park

Cheddar Bridge Touring Park in Cheddar is een kleine camping in de Zuidwest Engeland gelegen aan een rivier. De kind vrije camping in het district Sedgemoor beschikt over kampeerplaatsen, pods, gypsy caravans en stacaravans. Cheddar Bridge is een pittoreske camping aan de rivier met luxe faciliteiten. Zo ligt de camping op loopafstand van het historische dorp Cheddar waar je grotten en bergen kan bezoeken. Maar ook kan je er heerlijk kan eten. Verder loopt de Yeo rivier over het terrein van de camping en liggen meerdere standplaatsen aan de rand van de rivier. Cheddar Bridge is alleen voor volwassenen en honden zijn toegestaan.

Ontdek de Sedgemoor

In de omgeving van Cheddar Bridge Touring Park in het zuidwesten van Engeland is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, kanoën, mountainbiken, paardrijden en wandelen vind je in Sedgemoor interessante bezienswaardigheden. Bezoek leuke dorpjes en stadjes, bekijk de prachtige natuur van Mendip Hills Area of Outstanding Natural Beauty en bezoek leuke markten.

We hebben de beste prijzen voor Cheddar Bridge Touring Park voor je op een rijtje gezet:

Cheddar Bridge Touring Park

Verenigd Koninkrijk Engeland Zuidwest Engeland Somerset

Draycott Road, BS27 3RJ Cheddar

+44 (0)19 34 74 30 48
Engels

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.