Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 55
Kampeerterrein: 1,3 ha

Camping Le Domaine de la Colombière

Domaine de la Colombière in Beaumont-du-Périgord is een kleinschalige camping met zwembad in het hart van de Dordogne in de groene omgeving van Périgord Noir. De camping verhuurt bungalows en mobilhomes. De camping beschikt over een tennisbaan, verwarmd buitenzwembad en peuterbad, speeltuin en jeu de boules veld. U kunt op de camping Domaine de la Colombière fietsen huren en gebruik maken van het wifi netwerk. Camping Domaine de la Colombière is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met jonge kinderen.

Domaine de la Colombière in de Dordogne

Camping Domaine de la Colombière ligt in een groene omgeving, halverwege Bergerac en Sarlat. Op 500 m ligt het charmante plaatsje La Bastide de Beaumont-du-Périgord. Hier vindt u  diverse winkels: bakker, slager traiteur, supermarkt, kranten, restaurants etc. U kunt ook genieten van de seizoensgebonden gastronomische avond markten en ontdek de Périgord truffels, foie gras en eekhoorntjesbrood. De omgeving wordt doorkruist met wandelpaden. Of bezoek de grot van Lascaux! Bezoek ook Bergerac, Issigeac villera, Domme, Belvès en de Abdijen Cadouin en Saint Avit Senieur. In de omgeving kunt u ook diverse kastelen bezoeken, zoals Castelnaud, Beynac, Biron, Monbazillac en Lanquais Banne.

We hebben de beste prijzen voor Domaine de la Colombière voor je op een rijtje gezet:

55

1,3 ha

Domaine de la Colombière

Frankrijk Aquitaine Dordogne Beaumont du Périgord

7, rue Pechgrand, 24440 Beaumont-du-Périgord

0033 (0)5 53 22 40 86
Engels, Frans
april - half oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.