Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 7 ha

Domaine du Blanc Pignon

Domaine du Blanc Pignon is een mooie familiecamping gelegen in het noorden van Frankrijk. De camping is klein en geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Er zijn 40 kampeerplaatsen en 10 huuraccommodaties. De camping ligt bij zee en is daardoor zeer geschikt voor strandliefhebbers en gezinnen met (jonge) kinderen. Ook is er voor kinderen in het hoogseizoen een animatieteam aanwezig, u kunt er zeker van zijn dat de kinderen zich in ieder geval vermaken deze vakantie. Voor volwassenen is er ook genoeg te doen. Maak een mooie wandeling of fietstocht of beoefen een watersport in de buurt. Geniet van de zandstranden en de prachtige omgeving van de camping.

Uw kampeervakantie in Nord-Pas-de-Calais

Op deze camping beleeft u een fantastische vakantie met uw kinderen of samen. Huur een mobile home of geniet op uw eigen kampeerplek in het grasveld. Er is een zwembad op dit kampeerterrein en een peuterbad waar de allerkleinsten in kunnen spelen. Terug van een dag weg en geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een lekkere maaltijd.

We hebben de beste prijzen voor Domaine du Blanc Pignon voor je op een rijtje gezet:

Domaine du Blanc Pignon

Frankrijk Nord-Pas-de-Calais Pas-de-Calais La Calotterie

1056 rue de Montreuil, 62170 La calotterie

0033 (0) 3 21 81 60 26
Frans
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.