Algemene gegevens

Staanplaatsen: 28
Huuraccommodaties: 4

Domaine Du Bugnon

Camping Domaine Du Bugnon is een gezellige kleine camping bij het stadje Lac-des-Rouges-Truites in het departement Jura in de regio Bourgogne-Franche-Comté. De camping beschikt over een heerlijk restaurant en bar, waar je allerlei lekkere plaatselijke gerechten kunt eten en drankjes kan drinken. Daarnaast zijn er verschillende leuke dingen voor kinderen zoals boogschieten en speeltuinen. Het hele jaar door worden er ook proffesionele vergaderingen en educatieve schoolreizen verwelkomt. De camping heeft staanplaatsen, yurts, cottages en chalets te huur.

Geniet van het Juragebergte

Camping Domaine Du Bugnon ligt in het mooie natuurpark van het Juragebergte. De omgeving is prachtig groen met eindeloze bossen en hoge kliffen en bergen. Je kunt er dan ook heerlijk wandelen en fietsen. In de buurt van de camping vind je daarnaast ook een meer, waar je kunt zwemmen.

We hebben een aantal opties voor Domaine Du Bugnon voor je op een rijtje gezet:

Domaine Du Bugnon

Frankrijk Franche-Comté Jura Lac-des-Rouges-Truites

164 les Thévenins, 39150 Lac-des-Rouges-Truites

0384602021
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.