Meer foto's

Camping à la Ferme Domaine la Valade

Domaine la Valade in Vigeois is een Franse boerderij gelegen in de Corrèze in de regio Nouvelle-Aquitaine. Een prachtige plek voor gasten die natuur, cultuur, rust, landelijke omgeving, het oude Frankrijk en (h)eerlijk eten nog respecteren. Geen animatie team die je kinderen bezig houdt, maar lekker er zelf op uit gaan, wandelen, zwemmen in het recreatiemeer op loopafstand of een dagje in de kano. Maar ook juist mensen zonder kinderen, met of zonder honden genieten van deze camping. In de zomer aanschuiven aan de lange tafels in de hooischuur voor een gezellige maaltijd met andere gasten, levert altijd weer een verrassende avond op met leuke contacten en gesprekken. Dan slapen onder een heldere sterrenhemel in uw eigen tent of caravan of toch liever in een van onze luxe gîtes of volledig ingerichte De Waard of een van de safaritenten. Met de krekels, een blatend schaap of een briesend paard op de achtergrond. Klinkt geweldig toch?

Ontdek de omgeving van Corrèze

Rondom camping Domaine la Valade is genoeg te doen. Zo heb je wandel- en mountainbikeroutes. Op 5 minuten loopafstand heb je het recreatiemeer Lac Pontcharal dat 15 hectare groot is. Mooie steden en dorpjes in de buurt zijn Uzerche, Tulle, Brive, Cologne la Rouge, Sarlat, Curemonte en Limoges. Leuke activiteiten om te doen zijn: Een bezoekje aan de Paardenstad Arnac de Pompadour, de grotten van Gouffre de Padirac, Rocomadour, stoomtrein in Martel, kastelen, leuke markten (zoals op zondag ochtend in Objat) en nog veel meer. De Kampeerplaatsen op de camping zijn autovrij, je kan parkeren op de parkeerplaats vlakbij.
Honden aangelijnd op de camping en op het erf zijn welkom.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Domaine la Valade voor je op een rijtje gezet:

Domaine la Valade
Frankrijk

17 La Valade, 19410 Vigeois

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe