Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 10 ha
Hoogte: 400 m

Domaine les Gandins

Domaine les Gandins in Saint-Germain-de-Salles is een vakantieparadijs aan het riviertje de Sioule ver weg van het massatoerisme in de vriendelijke omgeving van het departement Allier op drie uur van Parijs. De gastvrije familie Teyssier heet u welkom op hun landgoed in een warme en vriendelijke omgeving in het hart van de Auvergne ten westen van Vichy. Je geniet hier van de rust en prachtige natuur. Ideaal voor natuurliefhebbers en families. Domaine les Gandins biedt de mogelijkheid om te kamperen in de buurt van het karaktervolle huis. Kies voor een schaduwrijke of zonnige kampeerplaats. Daarnaast kunt u een safaritent huur voor het echte glamping gevoel, overnachten in de bed and breakfast of een vakantiehuisje huren. Het domein beschikt over uitstekend sanitair. Op het terrein treft u verschillende dieren, zoals een schildpad, katten, schapen, konijnen en kippen. U kunt een fiets huren en de kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin. Rondom het domein grazen de Charolais koeien.

Tables d’hôtes Domaine les Gandins

Tenslotte kunt u aanschuiven bij de tables d’hôtes en genieten van een vier gangen menu, klaargemaakt door de eigenaren.

Kindvriendelijke vakantie in de Auvergne

Domaine les Gandins wordt begrens door de rivier de Sioule. Het landgoed is een ideaal vertrekpunt om de vulkanen van de Auvergne, het stadje Vichy en het middeleeuwse stadje Charroux te bezoeken. Iin de omgeving van Domaine les Gandins liggen verschillende kastelen en opmerkelijke natuurgebieden, zoals het bos Forêt de Tronçais en het natuurreservaat Réserve Naturelle du Val d’Allier. Rondom het domein grazen de Charrolais koeien.

We hebben een aantal opties voor Domaine les Gandins voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16 €16 €26 per nacht
Extra persoon €5 €5 €8 per dag
Kind 0-9 jaar €4 €4 €5 per dag
Hond €7,50 €7,50 €7,50 per dag
Safaritent €650 €650 €995 per week
Chalets €670 €670 €1050 per week

Domaine les Gandins

Frankrijk Auvergne Allier Saint-Germain-de-Salles

1, Allée des Gandins, 03140 Saint-Germain-de-Salles

0033 (0)6 51 82 62 87
Engels, Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.