Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 10

FarmCamps De Oostermaat

FarmCamps De Oostermaat is een gezellige mini boerencamping met 10 luxe safaritenten met uitzicht op de omliggende weilanden gelegen in Genemuiden, Overijssel. De melkveehouderij van boer Rindert en boerin Gerdien met hun twee kinderen ligt op een rustige plek midden in de polder. De 10 luxe glamping-tenten staan verspreid over het terrein en bieden veel ruimte en privacy. Er zijn 2 type glamping-tenten: De luxe Barntenten hebben een eigen badkamer met ligbad en luxe keuken met vaatwasser. De luxe safaritenten hebben een eigen toilet. Ook is er een mogelijkheid om te overnachten in de Hooi Hooi Slaapzolder. Douchen doe je in het nieuwe sanitairgebouw. De kids hoeven zich geen moment te vervelen. Er is een trampoline, zandbak, speelschuur, schommel, voetbalveldje, skelters, en kinderboerderij.

Vakantie in Overijssel

De natuur van Overijssel is veelzijdig: moeraslandschappen, heidevelden, en uitgestrekte bossen. De provincie kent genoeg natuurgebieden. Het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is een groot natuurgebied dat bestaat uit groene bossen en glooiende heidevelden. Er is ook genoeg fauna te vinden en ontdekken. Je kun er onder andere de das, vos, ree, en 75 verschillende soorten vogels spotten. Als je op zoek bent naar rust is dit gebied zeker een aanrader. Daarnaast kun je in Overijssel Het Nationaal Park Weerribben-Wieden vinden. Het natuurpark is het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa. De natuur wordt gekenmerkt door meren, plassen, en kanalen, afgewisseld met veengebieden, rietlanden, en schitterende bossen. Ook de toeristische trekpleister Giethoorn ligt in de provincie. Ontdek de stad met de bootje en geniet van het zonnetje. Fietsliefhebbers kunnen terecht in het Nationaal Landschap Noordoost-Twente. Maak een fietstocht door het heuvelachtige landschap en geniet van de mooie vergezichten op het Nederlandse platteland. Ook mag een bezoek aan de historische steden Zwolle, Kampen en Deventer zeker niet ontbreken tijdens je kampeervakantie in deze mooie provincie.

We hebben een aantal opties voor FarmCamps De Oostermaat voor je op een rijtje gezet:

FarmCamps De Oostermaat

Nederland Overijssel Genemuiden

Pieperweg 3, 8281 PJ Genemuiden

+31 088 8889188

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.