Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15
Huuraccommodaties: 25

FarmCamps Hoeve Sonneclaer

FarmCamps Hoeve Sonneclaer in Fluitenberg te Drenthe is een biologisch melkveebedrijf waar boer Barend en Tineke Mul vol passie heerlijk biologisch ijs maken van de melk van hun koeien. Op deze boerderij kun je veel meehelpen en natuurlijk ook heel veel spelen.

Wat een ruimte hier in Drenthe!

Bij Hoeve Sonneclaer kun je kiezen uit 3 verschillende luxe tenten. Er zijn 15 luxe Safaritenten met toilet in de tent (douchen doe je in het verwarmde sanitairgebouw), 4 luxe Ranchtenten met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent of de 6 nog luxere Lodgetenten met badkamer in de tent. Keus genoeg dus!

Meehelpen en spelen op de boerderij

Op de boerderij worden melkkoeien, schapen, scharrelkippen en niet te vergeten een pony gehouden. De kippen scharrelen over het erf en de schapen grazen in de wei vlakbij de camping. Kinderen kunnen op de camping dan ook gemakkelijk kennismaken met het leven op en rond de boerderij. Tijdens het melken is er voor de kinderen genoeg te doen: helpen voeren of een keertje zelf melken. Als er kalveren zijn mogen die door de kinderen worden verzorgd. Even geen zin in de dieren, dan pak je gewoon 1 van de skelters of ga je lekker spelen in de Hooi Hooi Speelschuur of met zand en water kliederen bij de waterspeelplaats.

We hebben een aantal opties voor FarmCamps Hoeve Sonneclaer voor je op een rijtje gezet:

FarmCamps Hoeve Sonneclaer

Nederland Drenthe Fluitenberg

Fluitenbergseweg 94, 7931 TC Fluitenberg

+31 088 8889188
Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.