Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 23 safaritenten

Boerderijcamping Mariekerke

In het Zeeuwse Walcheren vind je de FarmCamps kaasboerderij Mariekerke, een kindvriendelijke boerderijcamping in Zeeland. Hier worden dagelijks ruim 200 schapen gemolken. Van deze schapenmelk wordt overheerlijke schapenkaas en yoghurt gemaakt. Naast de vele schapen en lammetjes vind je op de boerderij in Zeeland ook hele grote vleeskoeien van het Blonde d’Aquitaine ras. De FarmCamps boerderij Mariekerke ligt aan een rustige weg en is omgeven door weilanden en akkers. Bij Mariekerke kun je kiezen uit 3 verschillende luxe tenten. Er zijn 12 luxe Safaritenten met toilet (douchen doe je in het verwarmde sanitairgebouw), 5 nog luxere Lodgetenten met eigen badkamer en 6 even zo luxe Barntenten met zelfs een bad in de tent. Het is ook mogelijk om met een eigen kampeermiddel te logeren. Het Zeeuwse Walcheren staat bekend om zijn mooie stranden en de bekende steden Middelburg en Vlissingen. Op de boerderij van boer Jan en boerin Lydia is dit alles binnen handbereik. Ook de kinderen zullen zich goed vermaken in de speeltuin, op en om de boerderij, in het maisdoolhof, of binnen op de speelzolder.

Luxe Safaritenten met sanitair

De luxe Safaritenten staan rondom een gezellig veld en kijken uit op de speelgelegenheden. Zo heb je de kinderen altijd in het zicht als je zelf geniet van de zon in je luie stoel. Vanuit de luxe Lodgetenten heb je een fantastisch uitzicht over het weiland waar de melkschapen en de vleeskoeien heerlijk grazen. De luxe Barntenten staan op een heerlijk veld langs de rand van de camping met een grote zandbak voor de kids. Hier heb je gegarandeerd privacy.

Leuke activiteiten in de omgeving

Hoogstwaarschijnlijk komen jullie het erf niet af. Gewoon omdat de kinderen het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch? Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt het mooie Walcheren in Zeeland van alles. Het meest bekend zijn natuurlijk de stranden van Zoutelande en de leuke badplaats Domburg, maar ook Middelburg, Veere en Vlissingen zijn mooie plaatsen om te bezoeken. Ook voor kids. Ook bij minder mooi weer kun je zwemmen. In Domburg vind je het zwemparadijs De Parel met een 79 meter lange glijbaan. Ontdek samen met het gezin bij Het Arsenaal in Vlissingen hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de piraten. Voor cultuur bezoek je het Deltapark Neeltje Jans. Hier leren jullie alles over de geschiedenis van de Deltawerken en de kracht van wind en water. Stap in de orkaanmachine en voel de kracht van een orkaan of maak een rondvaart naar de Deltawerken. En super leuk voor de kids: de zeeleeuwenshow en de waterspeeltuin.

We hebben de beste prijzen voor FarmCamps Mariekerke voor je op een rijtje gezet:

FarmCamps Mariekerke

Nederland Zeeland Walcheren

Mariekerke 24, 4365 NL Meliskerke

+31 (0)88 8889188
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.