FarmCamps Op de Beemd

Geniet van de rust, de gezelligheid en kleinschaligheid op de melkveehouderij in Noord-Brabant van boer Peter, boerin Monique en hun 3 kids. Op dit erf, grenzend aan het bos, kunnen de kids uren spelen en meehelpen. Op deze bijzonder mooie plek is het goed toeven. Geen last van verkeer of lawaai van de buren want het erf ligt aan het eind van een doodlopende weg tegen een mooi bos aan. Als je aan komt rijden ervaar je de rust direct: de vogeltjes tsjilpen en de koeien staan te relaxen in de wei of in de stal.

Slapen in een luxe glampingtent in Noord-Brabant

Op deze FarmCamps boerderij genieten jullie gegarandeerd van de rust en ruimte. Er zijn slechts 8 luxe tenten, dus druk zal het nooit worden. De boerderij ligt aan het eind van een doodlopende weg in een super mooi en rustig gebied. De luxe tenten staan rondom een gezellig en overzichtelijk veld. Vanaf de tenten heb je zicht op het kampvuur en de speeltoestellen. Direct naast het glampingveld ligt het Trenste bos waar je zo vanuit je tent in kunt lopen. Hoe gaaf is dat!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor FarmCamps Op de Beemd voor je op een rijtje gezet:

FarmCamps Op de Beemd
Nederland Noord-Brabant

Beemdsteeg 11, 5411 NG Zeeland

Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe