Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 22
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 300 m

Flower Camping Le Temps de Vivre

Flower Camping Le Temps de Vivre is een sfeervolle kleine natuurcamping met zwembad in de Dordogne vlakbij Sarlat. De groene camping in Zuidwest-Frankrijk biedt ruime schaduwrijke en zonnige staanplaatsen en verhuurt verschillende stacaravans en ingerichte (safari)tenten. Op de camping zijn een restaurant en bar aanwezig, waar u heerlijk kunt genieten van lokale specialiteiten of een snack. In het hoogseizoen worden verschillende activiteiten georganiseerd op het gebied van muziek, theater en clowns. Speciaal voor de kleintjes zijn er workshops met hout, mozaïek en schilderen. Op het terrein is een (verwarmd) zwembad met zeepaardje, een speelterrein voor kinderen, voor pétanque, voor volleybal. Ook zijn een biljart en een flipperkast aanwezig.

Kamperen in de Dordogne

Flower Camping Le Temps de Vivre ligt in het hart van de Périgord-Noir. De Périgord in de Dordogne is bekend om de prachtige natuur, kastelen, historische steden en dorpen en niet te vergeten de truffels. In de omgeving zijn grotten, bunkers en historische buitenplaatsen te bezoeken. Vanaf de camping zijn prachtige wandeltochten te maken, voor de geoefende en gelegenheidswandelaars.

We hebben de beste prijzen voor Flower Camping Le Temps de Vivre voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping Le Temps de Vivre

Frankrijk Aquitaine Dordogne Salignac-Eyvigues

Malmont, Route de Carlux – D61, 24590 Salignac-Eyvigues

0033 (0)5 53 28 93 21
Engels, Frans
half april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.