Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 4
Huuraccommodaties: 28

Lodges De Blois-Chambord

Flower Lodges De Blois-Chambord ligt bij het stadje Mont-près-Chambord in het departement Loir-et-Cher in de regio Centre-Val de Loire. De camping beschikt over een zwembad en ligt bij een mooi zwemmeer en 2 visvijvers. Je wordt dus omringd door water en je kunt er heerlijk tot rust komen. Daarnaast zijn er diverse speeltuinen en in er een kinderclub, waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Je kunt verschillende accommodaties huren, waaronder huisjes op palen, cottages, drijvende hutten, ronde lodges en kampeerplaatsen.

Geniet van de groene natuur

Gelegen in de natuur van de groene Loire-vallei, in het hart van de Pays des Châteaux, ligt camping Flower Lodges de Blois-Chambord. Op slechts enkele minuten rijden van de kastelen als Chambord, Cheverny en Blois is dit een ideale locatie om de kastelen van de Loire te verkennen! Profiteer van de rustige, kleine camping voor een heerlijke vakantie in Frankrijk.

We hebben de beste prijzen voor Flower Lodges De Blois-Chambord voor je op een rijtje gezet:

Flower Lodges De Blois-Chambord

Frankrijk Centre-Val de Loire Loir-et-Cher Mont-près-Chambord

464, rue du Gué, 41250 Mont-près-Chambord

+ 33 (0) 9 73 23 19 56
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.