Glamp Outdoor Camp Achterhoek

Glamp Outdoor Camp Achterhoek is een kleine sfeervolle pop-up glamping met zwembad gelegen aan het water in de Achterhoek. Op de glamping kun je verblijven in een tiny house, safaritent, lodgetent of andere soort huurtent. Op het terrein vind je een zwemmeer, visplek en tennisbaan. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of lekker spetteren in het peuterbad. Voor een hapje eten kun je terecht bij het restaurant. De nodige boodschappen haal je bij de minimarkt.

Glamping in de Achterhoek

In de buurt van de glamping vind je veel bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo kan een bezoek aan de stad Zutphen zeker niet ontbreken. Zutphen is een van de oudste steden van Nederland en kent een rijke geschiedenis. Slenter door de straatjes van de oude binnenstad en geniet van het zonnetje op een van de gezellige terrasjes. Ook het ontdekken van de stad Doetinchem is een aanrader. Het is de grootste en tevens ook de oudste stad van de Achterhoek. De stad heeft leuke marktjes, gezellige pleintjes met terrasjes, en historische bezienswaardigheden. Ook de omgeving van de stad leent zich perfect voor een fiets-, wandel- of kanotocht. In de Achterhoek kun je genoeg mooie wandelroutes vinden. Bijvoorbeeld de wandelroute Boelekeerlspad. De route is 5,5 km en voert langs de Halsche Vloed, waterpoeltjes, landerijen, oude en nieuwe natuur.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Glamp Outdoor Camp Achterhoek voor je op een rijtje gezet:

Glamp Outdoor Camp Achterhoek
Nederland Gelderland De Achterhoek

Buitinkweg 7, Winterswijk-Kotten

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.