Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 65

Glamp Outdoor Campground Twente

Glamp Outdoor Campground Twente is een kleine pop-up glamping gelegen op de voormalige vliegbasis van Twente, in de buurt van Enschede. Deze glamping verhuurt charmante tenten die geschikt zijn voor maximaal 4 personen. Op deze unieke locatie kunnen de kids lekker skelteren, lasergamen met hun vriendjes of klauteren in het klimbos. In de avond kun je lekker chillen bij het kampvuur. Er zijn ook verschillende foodtrucks waar je de lekkerste hapjes kunt halen.

Glamping in de natuur van Twente

De glamping ligt in de buurt van de bruisende stad Enschede. Hier kun je een dagje gaan shoppen, een terrasje pakken of rondlopen door het gezellige centrum. Als je op zoek bent naar wat natuur is Recreatiegebied Het Rutbeek een aanrader. Hier vind je een meertje met een strandje waar je op een mooie warme dag lekker kunt relaxen aan het water. Daarnaast kun je in de omgeving van de glamping prachtig wandelen en fietsen.

We hebben een aantal opties voor Glamp Outdoor Campground Twente voor je op een rijtje gezet:

Glamp Outdoor Campground Twente

Nederland Overijssel Twente Enschede

Vliegveldweg 345, Enschede

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.