Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 7

BoerenBed Hoeve Meijer

BoerenBed Hoeve Meijer is een knusse mini-boerderijcamping  met luxe safaritenten te midden van heidegebieden en zandpaden op de Veluwe. Op de camping kun je luxe safaritenten met privé sanitair huren. De tenten zijn geschikt voor 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Er is altijd genoeg te beleven op deze boerderij. Zo is Boer Frits erg blij als je hem een handje komt helpen met het voeren van de koeien en varkens. Je kunt ook urenlang knuffelen met de cavia’s en konijnen in de schuur. In het kippenhok kun je elke dag een vers eitje rapen. In het midden van het kampeerterrein kunnen de kids zich ook helemaal uitleven in de speelweide. Bouw een mooi zandkasteel, spring op de trampoline of maak een ritje met de skelter. Bij het boerderijwinkeltje kun je verschillende producten kopen.

Heerlijke glamping op de Veluwe

De safaritenten van Hoeve Meijer ligt aan de voet van het Nationale Park De Hoe Veluwe. Hier kun je genieten van een afwisselend landschap met loof- naald- en gemengde bossen, maar ook heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen. Het is een rustig gebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Op 3 km afstand van de camping kun je heerlijk zwemmen in een meer met natuurwater in het bos bij Lunteren.

We hebben de beste prijzen voor Glamping BoerenBed Hoeve Meijer voor je op een rijtje gezet:

Glamping BoerenBed Hoeve Meijer

Nederland Gelderland Ede Harskamp

Westenengerdijk 45, 6732 GP Harskamp

+31 (0)528 229440

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.