BoerenBed TaarTenTuin

BoerenBed TaarTenTuin is een mini boerderijcamping met luxe safaritenten midden in het Groene Hart. Op de glamping kun je safaritenten met privé sanitair huren. De glampingtenten zijn geschikt voor 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien. De boerderij heeft veel verschillende dieren, zoals schapen, kippen, koeien, varkens, konijnen, poezen en twee honden. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar ze lekker kunnen ravotten. Bij de buurmanege is er de mogelijkheid om pony te rijden. TaarTenTuin heeft een oude stal omgetoverd tot een sfeervolle herberg waar je kunt genieten van een heerlijke taart en een kopje koffie of thee. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het boerderijwinkeltje.

Boerencamping in het Groene Hart

Een aanrader is om een fluisterbootje of kano te huren en het water op gaan. De boerderij is namelijk omringd door een groot waternetwerk waar je urenlang kunt genieten van de prachtige natuur. Daarnaast ligt de boerderij maar liefst 4 meter onder net NAP. De polder waarin de camping ligt wordt drooggemalen door de nog enig werkende Molenviergang in de hele wereld. Het is dus zeker leuk om deze molen te bezoeken en alles te leren over de geschiedenis.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Glamping Boerenbed TaarTenTuin voor je op een rijtje gezet:

Glamping Boerenbed TaarTenTuin
Nederland Zuid-Holland Aarlanderveen

Achtermiddenweg 10, 2445 AA Aarlanderveen

+31 (0)528 229440

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe