Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 5,5 ha
Hoogte: 150 m

Glamping La Mirande

Glamping La Mirande in Meylan is een kleine camping in de Lot-et-Garonne met 3 stijlvolle lodge- safaritenten en een gîte. In Aquitaine, in Zuid West Frankrijk tussen Bordeaux en Toulouse ligt deze oude, stijlvol verbouwde boerderij in een dromerig dorpje met zo’n 35 inwoners. Op dit terrein zijn 3 lodge- safaritenten geplaatst en de wijnschuur is verbouwd tot een moderne, comfortabele vakantiewoning / gîte. Deze ruime accommodaties zijn te huur voor maximaal 2 personen. Glamping La Mirande is een vakantiebestemming zonder kinderen.

Glamping in de Lot-et-Garonne

De kleinschalige en rustige glamping is gelegen in het departement Lot-et-Garonne, op de grens met de Gers en Landes. Dit gedeelte van de Gascogne wordt door de Fransen het Toscane van Frankrijk genoemd. Er heerst hier een bijna Mediterrane sfeer en samen met ingrediënten als gastvrijheid, gastronomie, cultuur, natuur en rust staat de Gascogne garant om te leven als God in Frankrijk. Steden als Saint Emilion en Lourdes zijn een bezoek waard, maar het hoeft niet. Alhoewel betoverende dorpjes als Fources, Nerac en Eauze, zo dichtbij, eigenlijk een must-see zijn. Wilt u Marciac bezoeken met z’n geweldige jazz festival (heel bekend in Frankrijk) of komen fietsen, wandelen, paardrijden, golfen of luieren bij het zwembad? Op onze kindvrije glamping kan het allemaal.

We hebben een aantal opties voor Glamping La Mirande voor je op een rijtje gezet:

Glamping La Mirande

Frankrijk Aquitaine Lot-et-Garonne Meylan

Lamirande, 47170 Meylan

+33 (0)5 53 65 28 07
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
half juni - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.