Boerderijcamping Het Scholtemeijer

Camping het Scholtemeijer is minicamping in het Overijsselse Diffelen in het Vechtdal. De camping heeft 19 staanplaatsen die verspreid liggen op een ruim, groen terrein bij de boer.  Naast de staanplaatsen heeft de camping ook een safaritent waar je heerlijk kunt overnachten en kunt genieten van luxe en comfort. Op de camping zijn diverse voorzieningen. Zo is er voor de kinderen een speeltuin en een kinderboerderij en is er genoeg ruimte om een balletje te trappen of te badmintonnen. De facilitaire voorzieningen zijn schoon en modern. Ook is er een restaurant op het terrein waar je wat te eten of te drinken kan nemen. Is het een warme dag en wil je afkoelen? Op zo’n 300 meter van de camping ligt een heerlijk strand aan de vecht waar je de hele dag kunt vertoeven en zonnebaden. Daarnaast is er op 2,5 kilometer van de camping ook nog een zwemmeer.

Boerencamping in Overijssel

In de omgeving van de camping is er genoeg te doen voor jong en oud. Aan de Overijsselse vecht kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. Hier kun je vissen, varen, kajakken en nog veel meer. Ook kun je in de omgeving van de camping goed wandelen en fietsen. Wil je er een dagje op uit met de kinderen? Dan is een dagje Plopsa Indoor Coevorden of Wildlands Emmen zeker een aanrader. Als het wat minder lekker weer is kun je ook het overdekte zwembad bezoeken wat op slechts 1,3 kilometer van de camping ligt.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Het Scholtemeijer voor je op een rijtje gezet:

18

1

Het Scholtemeijer
Nederland Overijssel Diffelen

Grote Esweg 13, 7795 DD Diffelen

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe