Kamp Koren

Kamp Koren in Kobarid is een kleinschalige natuurcamping in Goriška gelegen aan een rivier in de Soca Vallei van Slovenië. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van houtenchalet, kampeerplaatsen. De camping heeft plaatsen met geen schaduw, grasland, harde ondergrond, voldoende schaduw, volledige schaduw. Kamp Koren beschikt over internettoegang, kleine campingwinkel en tennisbaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Goriška op Kamp Koren

In de regio Goriška kunt u fietsen, golfen, kajakken, kanoën, klimmen, mountainbiken en wandelen. Een verblijf op Kamp Koren is ideaal voor avonturiers, camperaars, duurzame vakantie, fietsvakantie, gezin met jonge kinderen, gezinsvakantie, golfliefhebbers, natuurliefhebbers, rustzoekers, smulpapen, sportieve vakantie en vakantie met de hond. Het historische dorp Kobarid ligt op loopafstand. Hier vindt u allerlei bezienswaardigheden, restaurants en winkels. De camping is zeer geliefd bij wildwatersporters en parapenters.

Overige information van deze accommodatie

Kamp Koren
Slovenië Julische Alpen Goriška Kobarid

Ladra, 1B Kobarid

Duits, Engels, Sloveens
januari - december

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe