Algemene gegevens

Staanplaatsen: 72
Huuraccommodaties: 28

La Ferme De Villeneuve

Camping La Ferme De Villeneuve is een gezellige familiecamping bij het plaatsje Saint-André-d’Allas in het departement Dordogne in de regio Nieuw-Aquitanië. De camping beschikt over een heerlijk zwembad en diverse speelgoedtoestellen, waar de kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Daarnaast worden er in de zomer allerlei leuke evenementen georganiseerd zoals een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen en verschillende thema avonden. De camping staanplaatsen, stacaravans, pipowagens, wigwam tenten en bungalowtenten te huur.

Geniet van de natuur

Gelegen op een heuvel in het hart van de natuur, camping La Ferme de Villeneuve is een uitgestrekt agrarisch gebied met een panoramisch uitzicht op het kasteel Puymartin. De camping ligt op slechts een paar kilometer van Sarlat, waar je kunt genieten van veel bezienswaardigheden.

Boek La Ferme De Villeneuve bij een van onze partners:

La Ferme De Villeneuve

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-André-d'Allas

Villeneuve, 24200 Saint-André-d’Allas

05 53 30 30 90
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.