Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 55
Kampeerterrein: 7,3 ha

Landschapscamping De Graspol

Aan de rand van kerkdorp Nijnsel in Sint-Oedenrode ligt Landschapscamping De Graspol een weids recreatieterrein voor caravans, kampers en tenten in de provincie Noord-Brabant. Ruime afgebakende privéplaatsen tot 200 m² in combinatie met luxe sanitaire faciliteiten, liggen midden in een wisselend Brabants natuurgebied. De landschapscamping heeft een landschappelijke uitstraling met een sfeervolle verblijfsruimte waar gasten zich op hun gemak voelen. Dankzij de diverse fiets- en wandelroutes, is De Graspol een rust- en ontdekkingspunt in de vrije natuur.

Kamperen in Noord-Brabant

Genieten van het Dommeldal met zijn moerasgebied? Fietsen langs vennen en kronkelende bospaden? Karakteristieke plekjes ontdekken en ondervinden wat Brabantse gemoedelijkheid is? Tussen akkers, weilanden, vennen, bossen, wandel- en fietspaden ligt Landschapscamping De Graspol. Hier in het Groene Woud ontdekken vakantiegasten pure natuur: nestelende vogels, in de lente bijzondere wilde bloemen en kruiden in het hoogseizoen en bloeiende heide in de nazomer. Naast de camping ligt een natuurterrein, wat toebehoort aan de camping, welke is voorzien van diverse wandelpaden en een afgezet terrein waar honden los kunnen lopen. De camping grenst aan het Dommeldal van Staatsbosbeheer met daar achter Het Vressels Bos.

We hebben de beste prijzen voor Landschapscamping De Graspol voor je op een rijtje gezet:

Landschapscamping De Graspol

Nederland Noord-Brabant Sint-Oedenrode

Bakkerpad 17, 5492TL Sint-Oedenrode

+31(0)499-338229
Duits, Engels, Nederlands
maart - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.