Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 6
Huuraccommodaties: 18

Camping le Clos de Banes

Camping Le Clos de Banes vind je in de Aveyron in het zuiden van de Massif Central in de regio Occitanië. De camping bestaat uit een Chambres d’Hotes en een camping gedeelte. Op de camping kun je chalets, mobil homes, safaritenten en normaal kampeerplekken huren. De camping beschikt over een restaurant en in de zomer worden er veel leuke activiteiten georganiseerd zoals een kinder animatie en bbq avonden. Daarnaast is er een fietsverhuur en vind je er een bar en restaurant.

Geniet van de rustige omgeving

Camping Le Clos de Banes is landelijk gelegen en wordt dus omringd door groene natuur. Je kunt er uitstekend wandelen en het is mogelijk om een fiets te huren en de omgeving al fietsend te verkennen. In de buurt vind je twee gezellige steden, Aurillac en Rodez. je kunt er lekker cultuur snuiven en er worden allerlei leuke evenementen georganiseerd zoals ene festival.

We hebben de beste prijzen voor Le Clos De Banes voor je op een rijtje gezet:

Le Clos De Banes

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Argences en Aubrac

Le Clos de Banes, 12420 Argences en Aubrac

05 65 66 49 65
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.