Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 32

Camping Le Hameau Des Genêts

Camping Le Hameau Des Gets is een kleine familiecamping bij het stadje Montlaur in het departement Aveyron in de regio Occitanië. De camping ligt midden in de natuur en vlak naast een rivier. De camping beschikt daarnaast over een mooi zwembad met peuterbad. Ook zijn er tennisvelden en volleybalvelden en zijn er geitjes en pony’s, die de kinderen kunnen aaien. In de zomer wordt er een leuk animatieprogramma georganiseerd voor de kinderen. Op de camping zijn er geen staanplaatsen, maar alleen chalets te huur.

Geniet van de groene natuur

Direct naast de camping vind je een mooie rivier, waar veel te beleven is. Zo kun je er uitstekend wandelen, fietsen en is het ook mogelijk om in het water te zwemmen of de rivier per kano te verkennen. Vanaf de camping loop je zo naar het stadje Montlaur, een gezellig historisch plaatsje met veel voorzieningen.

We hebben de beste prijzen voor Le Hameau Des Genêts voor je op een rijtje gezet:

Le Hameau Des Genêts

Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Montlaur

Le Bourg, 12400 Montlaur

0033 (0)5 65 99 86 06
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.