Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 60

Les Bois De Prayssac

Les Bois De Prayssac in Prayssac is een kleine camping met zwembad in het departement Lot in de regio Occitanië. Les Bois De Prayssac ligt in het hart van een bos midden in de natuur. Binnen 5 minuten lopen ben je in het centrum van het dorpje Prayssac. Dit dorpje ligt vijf kilometer van het middeleeuwse dorpje l’Evêque. Les Bois De Prassac heeft een uitkijk op de Lot-vallei en de Cahors-wijngaarden. Daarnaast ligt de camping vlakbij de ingang van het nationale natuurpark Causses du Quercy. De camping in Zuidwest-Frankrijk beschikt over 40 kleine huizen en 20 houten chalets die plaats bieden aan maximaal 7 personen. 

Milieu en omgeving

Camping Les Bois De Prayssac is een camping die zorgt voor de het milieu en de omgeving. Zo zijn er bijvoorbeeld recyclingcontainers verkrijgbaar bij de camping. Daarnaast is de omgeving van de camping de perfecte plek om heerlijke wandelingen en fietstochten te maken en de Lot en zijn platteland helemaal te ontdekken. Daarnaast beschikt de camping over een bar, gezamenlijke BBQ, kruidenierswinkel, bibliotheek, spelletjesruimte, een speeltuin, een sportveld en een verwarmd buitenzwembad.

We hebben de beste prijzen voor Les Bois De Prayssac voor je op een rijtje gezet:

Les Bois De Prayssac

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Prayssac

Lieu dit Meymes, 46220 Prayssac

0033 5 65 35 65 22
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.