Les Chalets De Fiolles is een kleine op het platteland in Brens in de regio Rhône-Alpes met staplaatsen en huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 16

Les Chalets De Fiolles

Les Chalets De Fiolles is een kleine op het platteland in Brens in de regio Rhône-Alpes met staplaatsen en huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kun je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Les Chalets De Fiolles heeft mooie chalets en safaritenten te huur. Op de gastvrije camping kun je gebruik maken van animatie, wellness voorzieningen en het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor fietsliefhebbers, ouders met tieners, wandelaars en voor zwemliefhebbers.

Kleine camping op het platteland in Rhône-Alpes

Een rustieke kampeervakantie in Frankrijk op Les Chalets De Fiolles in de plaats Brens vormt de perfecte basis voor het verkennen van de rustieke omgeving van de Rhône-Alpes in Frankrijk. In de groene omgeving van de kleine camping vind je authentieke stadjes met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Vlakbij Les Chalets De Fiolles starten verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kun je in het gebied golfen, kanoën, klimmen, mountainbiken en paardrijden.

Les Chalets De Fiolles

Frankrijk Rhône-Alpes Ain Brens

2634 Route de Lavaur, 81600 Brens

+33 (0)5 63 57 69 67
Engels, Frans

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.