Algemene gegevens

Staanplaatsen: 24

Minicamping Blauwestadhoeve

Minicamping Blauwestadhoeve is een kleinschalige camping bij een voormalige herenboerderij in het dorpje Midwolda in Groningen. Op de camping kun je in je eigen tent, camper of caravan verblijven. Daarnaast is het ook mogelijk om in een Bed & Breakfast te overnachten of een groepsaccommodatie te huren. De minicamping heeft 24 standplaatsen en ligt naast een boomgaard midden in de natuur. . Elke kampeerder kan gratis gebruik maken van het WiFi-netwerk. Het sanitairgebouw is nieuw en schoon.

Ontdek Groningen

In de buurt van de camping ligt het Oldambtmeer. Het meer is meer dan 800 hectare groot en je kunt er heerlijk zwemmen, waterskiën, zeilen, windsurfen en kanovaren. Verder mag een bezoek aan de stad Groningen ook zeker niet ontbreken. De bruisende stad is ontzettend mooi en kent vele leuke horecagelegenheden, ruime winkelstraten, en genoeg activiteiten. Ook een bezoek aan de kust mag je zeker niet overslaan. Het landschap van dit mooie stukje kenmerkt zich door de uitgestrekte stranden met vergezichten. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen door zeekleigebieden en pittoreske dorpjes. Daarnaast vind je in Groningen het Nationaal Landschap Middag-Humsterland. Dit stukje natuur is het oudste cultuurlandschap van Nederland en kenmerkt zich door het boerenlandschap van akkers, sloten en eeuwenoude dorpjes.

We hebben een aantal opties voor Minicamping Blauwestadhoeve voor je op een rijtje gezet:

Minicamping Blauwestadhoeve

Nederland Groningen Midwolda

Hoofdweg 156, 9681 AL Midwolda

+31 597554055
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.