Algemene gegevens

Minicamping Drentse Monden

Minicamping Drentse Monden is een kleinschalige en rustige camping met ruime staanplaatsen gelegen in de natuur van Drenthe. Op de camping kun je kamperen met je tent, caravan of camper. Daarnaast is het ook mogelijk om een trekkershut te huren. Het sanitair gebouw is schoon en verwarmd. Tegen betaling kun je gebruik maken van een wasmachine. Voor een lekkere snack en een drankje kun je terecht bij de snackbar. Voor de kids is er een kleine speeltuin. In de zomer kunnen de vakantiegasten bij voldoende belangstelling pannenkoeken bakken bij een kampvuur.

Vakantie in Drenthe

Leuke dorpen om te ontdekken zijn Dwingeloo, Havelte, Norg en Rolde. De provinciehoofdstad Assen is ideaal voor een dagje shoppen. Een bezoek aan de hunebedden mag ook zeker niet ontbreken. Met in totaal 54 hunebedden verspreid over de provincie is er altijd wel een in de buurt van je camping te vinden.

We hebben een aantal opties voor Minicamping Drentse Monden voor je op een rijtje gezet:

Minicamping Drentse Monden

Nederland Drenthe Emmen Nieuw-Weerdinge

Drentse Mondenweg 40A, 7831 JB Nieuw-Weerdinge (Nederland)

+31 05 9134 6270

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.