Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 5

Minicamping in Susteren

Deze minicamping in Susteren is een natuurkampeerterrein gelegen in een weiland aan een bos in Zuid-Limburg. De natuurcamping beschikt over 5 kampeerplaatsen en ligt naast een weiland met paarden. Hier ga je echt even helemaal ‘back to nature’. Je wordt gewekt door het gezang van de vogels en hoeft even helemaal niets te doen behalve ontspannen. Steek ’s middags de barbecue aan en geniet op koude avonden knus bij de vuurkorf. De kleine camping is ideaal voor rustzoekers, natuurliefhebbers, stellen en senioren.

De omgeving van Susteren

De minicamping ligt op een afgelegen locatie aan het IJzerenbos, een natuurgebied bestaande uit bos, akkers en graslanden. Susteren is een stadje gelegen in het smalste stukje van Limburg en valt onder de gemeente Echt-Susteren. Echt-Susteren grenst in het oosten aan Duitsland en in het westen, aan de andere kant van de Maas, begint België al. Vanaf de natuurcamping kun je dus makkelijk uitstapjes naar onze ooster- en zuiderburen maken. De camping ligt in een landelijk gebied, waar het heerlijk fietsen is. Maak een wandeling door het IJzerenbos of breng een bezoekje aan het stadje. In Susteren vind je namelijk een oeroude basiliek met een schatkamer vol religieuze kunst en relikwieën die je zeker moet bewonderen!

We hebben een aantal opties voor Minicamping in Susteren voor je op een rijtje gezet:

Minicamping in Susteren

Nederland Limburg Susteren

Susteren (Limburg)

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.