Algemene gegevens

Staanplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 3

Minicamping ’t Oegenbos

Minicamping ’t Oegenbos is een kleinschalige autovrije camping met zwemvijver gelegen op het platteland van Gelderland. Op de camping kun je kamperen met je camper, tent of caravan. Daarnaast is het ook mogelijk om blokhutten te huren. De camping heeft een leuke speeltuin waar de kids zich helemaal kunnen uitleven. Ook is er een zwemvijver met zandstrand waar je in de zomermaanden kunt zwemmen of genieten van het zonnetje. Als het weer tegen zit, kun je gebruik maken van de bibliotheek of de gemeenschappelijke ruimte met televisie. Voor eten en drinken kun je terecht bij de theeschenkerij.

Vakantie in Gelderland

Op fietsafstand van de camping ligt het Nationaal park de Hoge Veluwe. Dit is het grootste natuurpark van de provincie en heeft een oppervlakte van 5000 hectare. Je vind er uitgestrekte bossen, bloeiende heidevelden, en diverse soorten fauna. Zo kun je er onder andere edelherten en zwijnen spotten. Een ander schitterend natuurgebied is het Nationaal Park Veluwezoom. Ook hier kun je genieten van de vergezichten, groene bossen, en glooiende heidevelden. De natuur en steden van Gelderland kun je goed per voet en fiets ontdekken. Voor een leuk dagje uit moet je zeker de steden Arnhem of Nijmegen bezoeken. In deze steden kun je heerlijk winkelen, maar je vindt er ook veel gezellige restaurantjes, cafés en mooie musea.

We hebben een aantal opties voor Minicamping 't Oegenbos voor je op een rijtje gezet:

Minicamping ’t Oegenbos

Nederland Gelderland Teuge

Zandenallee 5, 7395 PC Teuge (Nederland)

+31 055 - 323 1555
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.