Algemene gegevens

Staanplaatsen: 7
Huuraccommodaties: 3

Minicamping Tante Bob & de Rakkertjes

Tante Bob & de Rakkertjes is een rustige minicamping, gelegen bij een voormalig postkantoor in het Drentse dorpje Schoonoord. De ruime kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit (6 Ampère) en liggen verspreid over een open veldje. Het sanitairgebouwtje heeft twee douches, twee toiletten en twee afwasbakken. Het is daarnaast mogelijk om een stacaravan of Pod te huren. Op het terrein vind je een vuurton, hangmat en picknicktafel voor gezamenlijk gebruik. Voor de kinderen is er een trampoline, een zandbak en een speelveld met voetbaldoeltjes. Er zijn ook twee skelters waar gebruik van gemaakt mag worden.

Ontdek het mooie Drenthe

Schoonoord ligt in het zuidoosten van de provincie Drenthe en wordt omgeven door heidevelden, bossen en zandverstuivingen. Het is een heerlijk gebied om te wandelen en fietsen. Verder kun je in Schoonoord een leuk openluchtmuseum vinden waar je kunt zien hoe men in het verleden Drenthe woonde en leefde. Voor wat verkoeling kun je terecht bij zwemplas de Kibbelkoele (5 km). Het meertje heeft een zandstrand en ligt tussen de bomen. Leuke dorpjes en stadjes die je kunt bezoeken zijn Orvelte (7,5 km), Coevorden (30 km) en Diever (42,5 km).

We hebben een aantal opties voor Minicamping Tante Bob & de Rakkertjes (ANWB) voor je op een rijtje gezet:

Minicamping Tante Bob & de Rakkertjes (ANWB)

Nederland Drenthe Coevorden Schoonoord

Kerklaan 11, 7848 AB Schoonoord

Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.