Zeeuwse Landhoeve

Wekom, op onze verbouwde boerderij met minicamping aan de rand van het pittoreske Brouwershaven. De minicamping in Zeeland ligt op loopafstand van het Grevelingenmeer (1 km), vlakbij het Noordzeestrand en de Brouwersdam. De Zeeuwse Landhoeve is een prachtige groene natuurcamping met fruit en olijfbomen. De camping is ruim opgezet met grote ruime plekken met weids uitzicht, rust en ruimte, zodat je kunt genieten van jouw privacy. De plaatsen zijn voorzien van electra, water en gratis WiFi. Natuurlijk is er een mooi en schoon sanitair gebouw!

Klassiek kamperen, camperplaatsen en chalet

Op onze minicamping in Zeeland kun je klassiek kamperen met de tent of met de caravan, maar we hebben ook een aantal mooie verharde camperplaatsen, prachtig aangelegd met schelpenpaden. Of kies voor ons verhuur chalet. Wandelen, fietsen, zwemmen, duiken, golfsurfen, kiten of zeilen? Zeeuwse landhoeve is een heerlijke plek voor je vakantie in Zeeland!

Zeeuwse Landhoeve, camping in Zeeland

Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland, geniet en pak een terrasje in Brouwershaven, Zierikzee of op Strandclub Zee. Spot Zeehonden aan de Brouwersdam! Of geniet gewoon op onze camping van de rust en het weidse uitzicht van de Zeeuwse polder. Zeeland, met kilometers prachtige zandstranden! Op de fiets op of wandelend. Kitesurfen, windsurfen het kan hier allemaal. De beste plekken zijn Natural High op de Brouwersdam of het Grevelingenmeer.

Activiteiten in de omgeving

Op slechts 1 km van onze kleine camping vind je het haventje van Den Osse. Hier kun je een frisse duik maken in de Grevelingen, uitgebreid suppen of snorkelen in dit heldere water. De Grevelingen is het grootste zoutwater meer van Europa en ligt op 5 min lopen van onze camping. Er zijn verschillende fietsroutes op het eiland Schouwen-Duiveland. Knooppunt begint naast onze camping en loopt door de polder, welke via natuurgebieden autovrij naar de Oosterschelde loopt.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Minicamping Zeeuwse Landhoeve voor je op een rijtje gezet:

Minicamping Zeeuwse Landhoeve
Nederland Zeeland Schouwen-Duiveland Brouwershaven

Dirksweg 3 4318TW Brouwershaven

0031 6 52 65 78 85
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
15 april tot 15 oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe