Benieuwd naar de prijzen?

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 11

Natuurcamping Landgoed De Eendracht

Natuurcamping Landgoed De Eendracht is een kleinschalige camping net buiten het dorp Vrouwenpolder op het schiereiland Walcheren, provincie Zeeland. Op de minicamping, verscholen in het polderlandschap, kun je genieten van rust, ruimte en privacy. Wordt wakker midden in de natuur en ervaar het ultieme kampeergevoel. De camping heeft 11 kampeerplaatsen die zijn voorzien van 16 ampère stroom en een eigen wateraansluiting. Ook is er gratis WiFi. Vanaf de camping heb je een weids uitzicht over het mooie Walcherse landschap. De sanitaire voorzieningen zijn in uitstekende staat, waardoor je iedere ochtend of avond van een warme en comfortabele douche geniet.

Adults only camping in Walcheren

Natuurcamping Landgoed De Eendracht ligt net buiten het dorp Vrouwenpolder, in de landstreek en op het gelijknamige schiereiland Walcheren in het westen van Zeeland. Je kunt hier in alle rust kamperen, want auto’s, radio’s en alles wat voor onrust zorgt is niet toegestaan. Zo kunnen we blijven genieten van de natuur in zijn oorspronkelijke staat en worden de bewoners van het landgoed (paarden, herten en konijnen) en je buren op de camping niet gestoord. Er is geen zwembad, animatie of speeltuin aanwezig en de camping is dan ook een ‘adults only’ camping. Op mooie zomeravonden geniet je van een magisch uitzicht op de herten en de hazen die over de velden lopen. Als je stilletjes gaat wandelen over het landgoed heb je zelfs kans om oog in oog met een hert te komen staan. Voor een lekker hapje of een drankje zit je op de terrassen in het gastvrije Vrouwenpolder helemaal goed. Zin om een dagje op pad te gaan? Bezoek de stadjes Veere, Vlissingen en Middelburg of geniet van een heerlijke dag aan de Noordzee of het Veerse Meer.

Naar de camping met je paard

Op Landgoed De Eendracht staan paarden voorop. Landgoed De Eendracht begon in 1966 namelijk als manege ‘De Eendracht’, de eerste overdekte manege van Zeeland. De natuurcamping is dan ook ideaal voor ruiters die hun paard mee op vakantie willen nemen. Als je verblijft op de camping kun je je paard stallen (tegen betaling) en gebruik maken van hoogwaardige faciliteiten. Rondom het landgoed en in het bos liggen mooie privé wandel- en ruiterpaden.

We hebben een aantal opties voor Natuurcamping Landgoed De Eendracht voor je op een rijtje gezet:

Natuurcamping Landgoed De Eendracht

Nederland Zeeland Veere Vrouwenpolder

Rijkebuurtweg 8, 4354 SE Vrouwenpolder

Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.