Algemene gegevens

Staanplaatsen: 47
Huuraccommodaties: 19
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 970 m

Camping Pyrénées Natura

Camping Pyrénées Natura in Estaing is een natuurcamping gelegen bij het nationaal park in de Hautes-Pyrénées met panoramisch uitzicht op de bergen in de Midi-Pyrénées. Er is van alles wat op deze camping: rust, activiteiten en ontspanning. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en liggen verspreid over het kampeerterrein van 3 hectare. Overal waar u kijkt ziet u de groene natuur en mooie flora en fauna. Naast traditioneel kamperen kunt u ook mobilhomes of ingerichte tenten huren op deze camping. Verder vindt u hier een snackbar, een broodservice en een campingwinkel. Op camping Pyrénées Natura geniet u van de rust en de natuur, maar er zijn ook verschillende activiteiten te beleven. Helemaal ontspannen kan bijvoorbeeld in de sauna of in de whirlpool. Er zijn twee grote speeltuinen met dambord en schaakbord. Daarnaast is er tafeltennis, badminton en jeu de boules. Er worden geregeld wijnproeverijen georganiseerd waar u de andere campinggasten kunt leren kennen.

Kamperen in de Hautes-Pyrénées

Ook buiten camping Pyrénées Natura zijn er volop dingen te doen. Tegenover de camping kunt u pootje baden in de Gave d’Estaing of even genieten van de zon. Voor kinderen biedt de camping entree aan in het zwembad van Arrens Marsous in de maanden juli en augustus. Het dorpje Estaing is gelegen op 1000 meter hoogte en staat bol van de traditie. U kunt vissen in alle rivieren en bergmeertjes. Verder kunt u paardrijden, fietsen en paragliden.

Pyrénées Natura

Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Estaing

65400 Estaing

+33 (0)5 62 97 45 44
Engels, Frans, Spaans
half april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.