Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 8 ha

Resort Land en Zee

Resort Land & Zee is een landgoed in Zeeland wat naast land en water bestaat uit een camping. Comfortabel recreëren aan het water en genieten van de vrijheid, rust en ruimte direct aan zee is uniek voor onze Zeeuwse streek. Deze camping verhuurt kampeerplaatsen en accommodaties. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De mobile homes zijn goed onderhouden, eigentijds ingericht en geschikt voor twee tot en met vier personen. Kamperen is mogelijk in diverse vormen. Het overgrote deel van de plaatsen zijn comfortplaatsen en beschikken over maar liefst 16 ampère stroom-, kabeltelevisie-, riool- en wateraansluiting. Daarnaast zijn er de voordelige tentplaatsen met 4 ampère stroomaansluiting. Voor de “back to nature-kampeerders” is het zelfs mogelijk om op één van de eilandjes, welke omringd worden door water, te kamperen. Je overbrugt het water dan niet zwemmend, maar middels een boomstam óf loopbrug. Een langere periode verblijven op Resort Land & Zee kan natuurlijk ook, er zijn voorseizoenplaatsen, seizoensplaatsen en naseizoenplaatsen. Iedere morgen kunt u verse broodjes en beleg verkrijgen bij de receptie in het hotel. Zin in een ijsje, frisje, biertje, wijntje en een chipje? Loop even binnen bij de receptie!

Vakantie in Zeeland op Resort Land en Zee

Kamperen met hotelfaciliteiten is nieuw in Zeeland. U ervaart extra comfortabel kamperen op basis van Logies Ontbijt, halfpension (ontbijt en diner) of volpension (ontbijt, lunch en diner) is mogelijk. U kunt dit vooraf of ter plaatse naar eigen wens reserveren voor de dagen dat u dit wenst. Natuurlijk is het ook mogelijk om à la carte te eten in het restaurant “Zeeuws Verlangen”. Gaat u op excursie of een dagje uit, neem dan een lunchpakketje mee. Resort Land & Zee ligt direct onder de duinen van de Noordzee en slechts een paar honderd meter vanaf het, door de watersporters alom geliefde, Grevelingenmeer. Het gezellige dorpje Scharendijke ligt op 1 km afstand van het Resort en het toeristische en bruisende Renesse op 3 km afstand. Genieten van cultuur en bourgondische gastvrijheid kan in het gemoedelijke Zierikzee!

 

We hebben de beste prijzen voor Resort Land en Zee voor je op een rijtje gezet:

Resort Land en Zee

Nederland Zeeland Scharendijke

Rampweg 28, 4326 LK  Scharendijke

+31 (0) 11 16 71 78 5
Duits, Engels, Nederlands
begin februari - begin januari

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.