Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 8

BoerenBed ’t Boshuis

Glamping BoerenBed ’t Boshuis is kleinschalige camping met safaritenten en houten vakantiehuisje gelegen in de natuur van Gelderland. Op de glamping kun je kiezen voor een verblijf in luxe safaritent voor 6 personen of een houten vakantiehuisje geschikt voor 6 personen. Op het terrein staat een sauna waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag in de natuur. De kids kunnen zich uitleven op de speeltoestellen of de boerderijdieren knuffelen. Er lopen ezels, geitjes, kippen en een haan rond. Achter de boerderij vind je een halve hectare grond vol met allerlei soorten groenten en fruit. De gasten mogen hier hun eigen groenten plukken.

Vakantie in Gelderland

Gelderland kent prachtige natuur. Het Nationaal Park de Hoge Veluwe is het grootste natuurpark van de provincie. Het natuurpark van 5000 hectare is een oase van rust. Je vind er uitgestrekte bossen, bloeiende heidevelden, en diverse soorten fauna. Zo kun je er onder andere edelherten en zwijnen spotten. Een ander schitterend natuurgebied is het Nationaal Park Veluwezoom. Ook hier kun je genieten van de vergezichten, groene bossen, en glooiende heidevelden. De natuur en steden van Gelderland kun je goed per voet en fiets ontdekken. Voor een leuk dagje uit moet je zeker de steden Arnhem of Nijmegen bezoeken. In deze steden kun je heerlijk winkelen, maar je vindt er ook veel gezellige restaurantjes, cafés en mooie musea.

We hebben een aantal opties voor Safaritent | Boerderijcamping 't Boshuis voor je op een rijtje gezet:

Safaritent | Boerderijcamping ’t Boshuis

Nederland Gelderland Vierakker

Vierakker, 7233 SE (Gelderland)

+31 (0)528 229440

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.